Om Stutteri EVO

Jane Seerup fra Stutteri EVO
Stutteri EVO bor i Vejen
Heste på vej på fold
Heste på vej på fold
Stalden på en solskinsdag
Stalden på en solskinsdag

Stutteri EVO blev grundlagt i 2013. Ambitionen har fra starten været, at skabe et stutteri, der leverer heste af høj kvalitet, som kan begå sig på et højt sportsligt niveau.

Faciliteter
Stutteri EVO råder over alle de nødvendige faciliteter for at kunne avle og træne heste på topplan. Udover store folde og græsarealer omfatter faciliteterne meget lyse og luftige, moderne stalde, udendørs ridebaner, en mindre ridehal samt en ny 20×60 m ridehal. Stutteri EVO er derfor godt rustet til, at kunne give hestene de bedste rammer for deres træning.

Beliggenhed
Stutteriet er indrettet på en smukt beliggende landejendom, hvis græsarealer grænser op til skov. Her oser af fred og ro, hvilket giver hestene optimale betingelser for opvækst såvel som uddannelse.
Stutteriet ligger kun 15 min. fra Kolding og 25 min. fra Billund Lufthavn. En så central placering tæt på motorvej og lufthavn betyder, at vi er let tilgængelige for vores kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi selv nemt kan komme ud til stævner, kåringer mv.

Egen avl
Vi avler årligt 6-10 føl, som med det samme bliver en del af vores egen følskole, der giver de bedste muligheder for på sigt at kunne udnytte føllenes fulde potentiale. På Stutteri EVO har vi selv flere aktive avlshopper og får også lejlighedsvis føl efter nogle af vores aktive sportshopper.

Investering i heste
Stutteri EVO investerer også i heste. Hestene udvælges specifikt ud fra deres evner og potientiale. Flere af investeringerne gøres i partnerskab med Helgstrand Dressage. Flere af hestene har deltaget ved verdensmesterskaberne for ungheste.

Hingste
Stutteri EVO ejer i dag sammen med Helgstrand Dressage enkelte særdeles gode hingste, der indgår i Helgstrands kollektion af aktive avlshingste. Disse hingste er ved siden af deres avlstjeneste under kyndig uddannelse i dressurens svære kunst og deltager løbende i ridestævner mv.

På stævnepladserne
Vi forsøger at være med til så mange ridestævner og kåringer som muligt i både ind- og udland, så hvis du møder os ude på en stævne- eller kåringsplads, så kom endelig forbi og få en snak omkring, hvad vi evt. kan gøre for dig.

Kontakt
Hvis du skulle have spørgsmål, eller skulle være interesseret i en af vores heste, er du altid velkommen til at skrive en mail til os på info@stutteri-evo.dk eller ringe på tlf. + 45 26 27 72 88.